Redan tisdag och dagarna rullar på med allsköns aktiviteter! Vädret är upp o ner med mycket regn fast mest på natten!

Här har målats med hjälp av Daniel som ville komma i lördags! Så det blev en trivsam dag med både Betty o Daniel och vår dotter! Betty fick testa kräftor men det var ingen hit för henne! 

Vi pular på inne och ute och varvar med vila! Jag mår upp o ner och ingenting tycks förutbestämt! Skönt att kunna anpassa livet efter dagsformen! Det är inte så lätt när man ingår i ett sammanhang och alla är inte så bekväma med det! Inte för att någon säger det men jag kan ana att det är så! 

En bloggvän uttryckte sin förvåning över att en del slutar höra av sig när man har cancer! Allrahelst när det blir återfall! Intressant och förtjänar en rejäl tanke! Hur gör jag själv och hur är det för mig?

Tack o lov upplever jag det inte så ännu! De som har sporadisk kontakt följer min blogg sporadiskt! Hur vore det utan bloggen? En bra anledning är att jag förmedlar dagsformen och beroende på den får jag kontakt!

Men visst hör jag bland medsystrar att ensamheten, tystnaden är svår för många! Jag tror att många är livrädda för cancer och vill inte bli påminda om vad som komma kan! För så är det, ingen kan känna sig riktigt fri! Å andra sidan botas de allra flesta idag och bättre blir det framöver.

Så alla följare som har någon ensam och sjuk person i sin omgivning! Slå en signal eller skicka ett sms! Det betyder oerhört mycket, men gör det av hjärtat inte av tvång!

Även om jag har så många som bryr sig så kan jag sätta mig in i hur det skulle vara om det var tyst omkring mig! Det vore fasansfullt så tack alla för den omtanke, tid och kärlek ni ger mig! Ni gör skillnad för mig och så är det för alla andra också!

Idag är en packningsdag för i morgon tar vi fakirfärjan till storstan! Vi har kupé så det är inte synd om oss! Egen toa och tv och var sin soffa är verkligen lyx! Sen har vi dagen på oss att ställa i ordning, promenera med vovven och äta lite gott! Sen har vi fullt program och allt är bara roligt att se fram emot! T o m ögonoperationen ser jag fram emot för den ger mig säkert bättre livskvalitet! Visserligen får jag nog en chock att se alla skavanker på mig o min omgivning! Idag ser jag som ett litet töcken, en hinna som framställer det mesta i bra dager

Dottern bor hos oss den här tiden för kattan behöver lite omvårdnad! Dittern får lite miljöombyte från stadslivet! Eftersom hon jobbar på dagarna så får vovven följa med oss! Men det funkar bra för alla vi ska träffa gillar hundar!

Ha det så bra och fortsättningen följer!

Kram Rose Marie