Nu i Stockholm och svårt att sova! Det blev en tidig morgon med färjan och sen en hel del slummer under dagen. Men en hundpromenad och lite inköp blev det. Härligt sommarväder som tinar upp frusna själar!

Men största anledningen till sömnsvårigheter är nog det som hände idag i tvättstugan! När jag väl kommit till ro så grubblar jag på hur människor kan bete sig!

Maken fick uppdraget att fylla två maskiner med lakan som jag senare skulle mangla! När han kom dit var båda våra maskiner upptagna?? Det ska inte kunna hända att starta en maskin som går över sin bokade tid. Men en var klar så han tog ur kläderna och la i en korg och fyllde maskinen.

När han kom tillbaka efter drygt en timme var all tvätt borta!!!!! Den som tagit tvätten måste ha tagit med den våt!

Det var fina påslakan och underkäken och en linneduk! Det kan tyckas världsligt men ska man verkligen behöva sitta och passa sin tvätt??

Jag ska kontakta hyresvärden i morgon för de måste veta vem som bokat före oss. Allt sker elektroniskt med inpassering av en bricka knuten till sin lägenhet. De kan naturligtvis inte tala om för mig vem det är men världen kan ha koll. Ska jag tolka grannarna så händer sånt här titt som tätt! Jag ska skriva en lapp om försiktighet för det stjäls tvätt t o m våt!

Ilskan har upptagit mina tankar och det gör mig irriterad. Dessutom var det en bilbrand i området så här är det rena rama vilda västern! Vi har inte bott så länge här men vi trivs med blandningen av människor och närheten till city! Fina grönområden är det också här i Bagarmossen så det är perfekt med hund!

Vi hade inbrott för några år sen vid stambyte och blev av med en hel del! Det var naturligtvis tråkigt och jobbigt men vi tog det aldrig personligt! Polisen agerade snabbt och kunde så småningom döma en person! Det gick till så att personen som stulit eller en hälare försökte sälja en ingenjörsring och ett par brilliantörhängen! Min mans namn var ingraverat i ringen så det gjorde guldsmeden misstänksam. Dessutom samarbetar polisen med både pantbanker och guldsmeden. Ovanligt korkat att inte kolla att namnet var ingraverat! 

Jag ska göra ett nytt försök i tvättstugan i morgon för vi har så mycket lakan att tvätta efter våra sommargäster. Vattenbristen på ön gör att tvätten åkte med hit!

Ja kära följare nu när jag fått ur mig ilskan ska jag göra ett försök att sova! Jag måste vara pigg o alert på kräftskivan kl 17,00.

Jag mår ok faktiskt och mina blodvärden likaså, annars skulle onkologsköterskan ringt idag! På fredag svar på datatomografin!


Kram Rose Marie