Tiden går som vanligt väldigt fort och dagarna bara försvinner!

Nu är jag inne i tredje veckan efter behandlingen och jag är väldigt trött! Jag gillar inte det men inget annat än vila hjälper!

Dessutom har jag supersvåra blåsor i munnen som gör att jag har svårt att äta! Det är heller inte särskilt trevligt så portionerna blir väldigt små. Jag måste ju äta så jag försöker peta i mig lite då och då. Yougert känns lent och skönt så det blir några tallrikar per dag. Starkt kryddad mat är inte att tänka på.

Jag googlade nån kväll på min medicin och hittade bara bloggar där personerna var döda! Det var inte särskilt uppiggande läsning så hädanefter avstår jag från googlande! Den natten var det svårt att komma till ro.

Nu har vi våra bonusbarn här sen i måndags så det är full fart. Men det funkar väldigt bra eftersom vi har bra med utrymmen. Jag kan också dra mig tillbaka när tröttheten faller på. Denna lilla familj har vi följt i många år och barnen betraktar oss som farföräldrar. Föräldrarna som var våra bästa vänner återvände till Chile i mitten av 90-talet. Alltsedan dess har vi försökt hålla ihop de tre pojkarna med deras familjer.

Det är mysigt med små förnumstiga barn omkring oss så det blir många glada skratt!

 


Idag har vi varit i Valleviken och lyssnat på en massa herrar som pratade om fiskar. Dessutom fick vi se levande och döda fiskar. Sen fick barnen håva i vattnet och det blev allt möjligt spännande att beskåda. Dessförinnan åt vi lunch på Sjökrogen. Det var en trevlig eftermiddag där solen sken så varmt och skönt på oss.

Nu är det soffläge och återhämtning för det var många timmar jag var igång!

Sommaren vill inte riktigt ta fart på ön så de flesta middagar äts inomhus. Det är väldigt ovanligt på ön.

Nu önskar jag er en god fortsättning på er sommar och hoppas ni har det bra!

Kram från Rose Marie