Tillbaka på den magiska ön! Efter två hektiska dygn och 20000 steg är jag rätt mör! Trött och illamående så den här dagen blir lugn och med mycket viloläge!

Min man åkte med morgonfärjan för en dagstripp! Något med bilen skulle fixas! När jag är i lågenergiläge är det skönt att vara ensam! Det är förstås lite synd om hunden som inte får någon längre promenad! Men vädret är grått och småregnar och hunden gillar inte det så jag gömmer mig bakom det! 

På eftermiddagen kanske jag kan leka med henne och tomten är stor och hunden gammal så hon mår inte illa av en softardag med mig!

Igår köpte jag med mig kantareller från torget! 2,5 kg som ska rensas och tas om hand! Det blir lite då och då, så småningom blir det väl klart! Jag lär inte kunna plocka egna i år heller så då får jag köpa! Till hösten kommer det nog trattkantareller på ön och då blir det en ordentlig svampbonanza!

Nu stannar vi till nästa onsdag då vi båda åker till stan för lite längre tid! Då blir det mycket socialt umgänge och några kräftskivor! Samtal med dr Anna är bokat till den 26 aug! Då vet jag mer om hur tumörerna har betett sig sen i maj! Cancermarkör hoppas jag är inlagt när blodprovet ska tas på måndag!

Nu väntar jag på att illamåendet klingar av åtminstone till helgen för då kommer dottern hit och vi ska äta kräftor!

Kanske jag måste stoppa i mig nåt piller men hoppas på att mina armband hjälper mig!

Jag började ju med cellgifterna igår och fick Faslodexsprutan i förrgår! Den kombinationen är förstås orsaken till mitt mående!

I morgon är en annan dag!

Fortsättning följer! Kram Rose Marie