Så blev det ytterligare en dag i Visby med hundar och gubbe.

Det är ett fasligt fläng och det är många mil som körts denna vecka.

Men idag var allt lite lättare. Jag gick in på sjukhuset till fyslabbet och sa att jag kom från onkologen och behövde ett Ekg. Jag blev omedelbart omhändertagen på ett rum av en glad och trevlig gotländska.

Det gick fort och jag fick med mig resultatet i handen och traskade iväg till onkologen.

Tänk vad allt är smidigt på det lilla sjukhuset. 

Jag träffade AnnBritt som undrade över hur allt var med mig. Alla detaljer vi pratat om i telefon kom hon ihåg. Jag blir imponerad över vilket engagemang de har i varje person.

Hon studerar mitt Ekg och säger att det ser bra ut. Bra nu kan jag slappna av och bida tiden och hoppas att pulsen lugnar ner sig i takt med att antibiotikan gjort sitt.

Sen pratar vi om nästa behandling och jag är fast besluten att komma igång nästa torsdag. Jag får med mig remiss till blodlabbet och ska ringa dan innan för besked om värdet.

Nu har jag lite ställtid inför nästa behandling och skall förvalta den väl.

Efter detta åkte vi upp till city och parkerade bilen och vandrade Adelsgatan fram till vår dotters butik. Det tog lång tid eftersom hundarna älskar att sniffa runt.

Sen vilade vi en stund i hennes fina soffa för att så småningom vända hemåt.

På hemvägen tog vi en sväng till lillasyster i Hellvi och träffade äldsta systerdottern som bor på Shetlandsöarna. Härligt möte men lite kort idag. I morgon kommer de över på en gemensam middag.

Ikväll messar också sonen att han och barnbarnen kommer på söndag på några dagar. De är nog golfsugna och det känns för jäkligt att jag inte kan delta. Eller förresten, det kanske visst är möjligt om jag har golfbil och spelar en halv runda. Det kan vara värt ett försök i alla fall. Vi får se hur det blir med det, men drömma kan jag ju göra.

Golf är en väldigt demokratisk sport med sitt handicapsystem. Jag har högt hcp och kan slå min son som har singelhcp. Det gillar jag!

Den här gången måste jag också ta hjälp av grabbarna för att föra över bilder på bloggen och FB. Jag är urdålig på den delen och behöver vägledning.

I morgon blir nog en lugn och skön dag i hammocken med tid  att lyssna på sommar och lösa lite korsord.

Ha en fortsatt skön sommarkväll!

Rose Marie