Så fruktansvärt tragiskt med knivdådet på en skola i Trollhättan. Det finns inga ord för den avsky jag känner idag! Allas våra tankar går till de drabbade och dess anhöriga.

Tack och lov var polisen snabbt på plats och kunde avvärja en än större massaker! Men det är illa nog med fyra personer varav två är döda och två vårdas på intensivvården. Gärningsmannen avled efter skottskadan från polisen.

Ikväll har Tv gått ut med uppgifter om gärningsmannen och det är en 20-årig svensk man med högerextrema sympatier. Allt enligt Hasse Aro m fl på TV 3.

De fasansfulla bränderna som nu drabbat många asylboende har naturligtvis också gärningsmän som är extremister.

Nu måste det till en medborgarsamling emot alla extremistiska, rasistiska utspel som drabbat vårt trygga land! Alla goda krafter måste nu bli ännu starkare för våra barn o barnbarns framtid. Låt oss alla manifestera för det goda och fördöma våldet, hatet och alla rasistiska utspel.

Jag bedömer att SD har triggat igång alla infantila, empatilösa, rädda och sjuka människor. Den svans som röstat på SD av missnöje mot politiken generellt borde få sig en rejäl tankeställare. Ingen anständig människa kan försvara detta agerande. Numera finns ingen tvekan om att SD`s företrädare har djupt rasistiska värderingar. De är farliga för vårt lands utveckling.

Jag är ledsen och bedrövad och känner stor sorg och tänker på hur fasansfullt det måste vara just nu för de anhöriga till offren.

Var rädda om varandra!

Varma kramar

Rose Marie