Gårdagen avslutades med ett trevligt gäng ojnarevänner i Ojnareskogen! Igår var en fastlandsfamilj med som bara kommer på helger. De är mitt i livet och mannen sitter i Sthlms fullmäktige för mp!

Vi hade med oss ärtsoppa och pannkakor. Det var bara punschen som fattades. Vi bjöd två skogvaktare och det uppskattades!  Det var lite trickigt men gick så småningom att i mörkret få fram maten.

Kvällen var skön så jag hade pälsat på mig för mycket! En och en halvtimme var lagom att mötas och det är väldigt mysigt att umgås i skogen!

Vi är nog lite skogstokiga med en ny upplevelse på ålderns höst! Naturen känns verkligen läkande och så skönt att få leva nära den!

Kvällen blev lång som för mig var  cortisonstinn! Pigg i knoppen och trött i knoppen! 4 timmars sömn blev det utan vila på hela dagen!

Nu är jag allt lite trött och ska vila under kvällen!

Jag har städat lite, handlat mat för morgondagens middag och lagat sillbullar! Helt knäppt projekt att ta itu med.

Men det var värt besväret och maken uppskattade måltiden! Till sillbullarna gjorde jag korintsås förstås! Detta är en gammaldags rätt som fortfarande går att få på Operakällaren! Jättegott!

I morgon går vi till kyrkogården och tänder ljus för alla våra kära som lämnat oss under årens lopp! Det har blivit många numera, men naturens gång för de flesta! För de som gått för tidigt känns det extra sorgligt! 

Nu är det ombytta roller med min man som har fruktansvärt ont i sin rygg! Han kan bara gå korta sträckor och även sitta korta stunder. Så nu hänger det mesta på mig för att hemmet skall fungera! Jag går nog gå själv med hunden i morgon.

Men nu måste han gå till en kiropraktiker eller vårdcentralen för diagnos! Hur ska det annars gå för oss? Ännu så länge fixar jag mycket, även en del bärande! Men min dagsform varierar ju som ni märkt!

Men det är synd om honom med olidlig värk! 

Det blir att koppla på autopiloten som förr då det gick att gå på viljan! Det är bara att bita ihop och sjuk hustru får vårda sjuk man i hemmet!

Fortsättning följer och kramar till er alla!    😍❤️

Rose Marie