Nu har jag återhämtat mig och är full av energi efter några dagar med bästa, äldsta vännerna.

Tre dagars intensiv samvaro med nattsudd, mycket mat, vin,  skratt, Ray Charles, utflykter och spännande och delvis hetsiga samtal är precis lagom. Den tidsramen ger det absolut bästa utbytet. Vi hinner inte bli trötta på varandra utan kan se fram emot och längta till nästa tillfälle att umgås.

Jag måste medge att jag var riktigt trött i går. Det är väl en kombination av ålder och den långa behandlingstiden som präglat mitt liv det här året. Även min man var väldigt trött, så det är nog mest åldern som spelar in för han är frisk och har väldigt bra värden.

Idag måndag, är det en strålande solig dag som lyser upp hela huset. Jag har ju dessutom välputsade fönster och hygglig ordning på huset så det känns väldigt skönt.

Nu har jag några dagar till att ladda upp inför alla aktiviteter som väntar i Stockholm.

På fredag ska jag träffa en ny doktor som ska undersöka bentätheten. Jag har ett fyrsidigt formulär som ska fyllas i och som berör allt om min kropp. Det har jag väntat med men måste väl ta tag i det nu. Det kan jag kanske göra på båtresan i lugn och ro.

Numera har jag en förmåga att skjuta upp saker som inte omedelbart behöver åtgärdas. Det gäller i princip allting. Det är faktiskt en ganska skön känsla att själv bestämma när saker skall ske.

Nu har jag bestämt att duscha och plocka fram lite lättlunch och klockan är 12.30!!  Sen blir det en promenad i solskenet. Kanske det blir en tur till stenkusten med hundarna och svampkorgen. Jag tror det kan finnas lite trattisar kvar, trots de senaste nätternas frost.

I morgon åker vi till storstan och då kommer nya rapporter från den hektiska miljön.

Ha det bra tills dess!

Kramar till er alla!

Rose Marie