Nu är snart allhelgonahelgen till ända och jag summerar en trivsam helg med nära och kära! Huset har flödat av ljus för att minnas alla som lämnat oss! 

Kaktusen är snart överblommad och det är ett under att den lever! Den var undanstoppad och har röda blad i stället för klorofyllfyllda! Den är vacker ändå!

De här dagarna har handlat om mycket mat, goda samtal och mycket stillasittande! Fast fredagen ägnade jag åt städning, handling och matlagning!

Maken har blivit något bättre i sin rygg och det kanske beror på att jag fixat en tid hos Bro-Jesus! Så i morgon blir det av och det skall bli intressant att se vad han kan göra!

Jag mår, tack och lov, rätt ok efter behandlingen. Lite molande illamående som jag försöker hålla undan med lite småätande. Jag har mina armband men ibland räcker de inte till. Jag har också piller att ta till men undviker det i det längsta. Min kropp är så fullpumpad med olika medikamenter så jag avstår så länge jag kan.

Trött är  jag i dag men kanske beroende på nattsuddet igår! Alla utom maken kom inte till ro förrän vid tre-tiden. Så ikväll skall jag försöka komma i säng före midnatt.

Jag hoppas på en bra dag i morgon med hundpromenad och sen en fika hos syrran innan de lämnar ön.

En sak jag måste ta tag i direkt före promenaden är att ringa sjukhuset och få svar på röntgen och läkartid. Det är svårt att boka resor när jag är osäker om tiderna.

Fortsättning följer!

Kram Rose Marie