Tiden rusar iväg när man har mycket omkring sig! Just nu är min kusin o son här! Det pågår planering och jobb inför midsommar då det blir fest här! Vi är ju några stycken så det händer en del! 

Nu är det så fint och jag är jättenöjd att ha det nyklippt o fint ansat på tomten!

Jag har ägnat mig mest åt matlagningsservice och städning inomhus! Jag har några måste och det är köket med rena fönster o nya gardiner! Jag har t o m putsat koppar men det bästa är att det är hyggligt rent i hörnen.

Det är inte alltid kul med städning men det blir omedelbar behovstillfredsställelse! Det syns vad man gör och så är det inte med allt!

Jag mår riktigt bra och det känns att jag slipper cellgifterna! Det är naturligtvis lite nervöst med att pausa så länge! Å andra sidan kan jag glädjas åt alla bra dagar jag har! Men jag brottas med hur jag ska göra framöver! 

Idag har vi haft besök av en vän till vår son som hade med sig immunstärkande homeopatiska medel! Triplex organocomp används på hälsohem t ex! Övriga droppar ska jag googla på men Pulmo/Petasites organocomp och R17 ska jag läsa på lite om!

Det kan inte skada att testa och det är inte förbjudet att använda! Min doktor  är väldigt restriktiv mot naturmedicin i kombination med cellgifter! Därför är det rätt tillfälle att pröva nu.

Vi har strålande sommarväder och det livar upp livsandarna! Allt blir så mycket lättare med värme som gör en glad i märgen!

Nu ska jag hinna med att lägga in sill och baka en kaka till tårtbotten på midsommarafton! Laxen gravade jag i morse! Jag måste vara klar till Sverige-Belgien kl nio! Spännande värre!

Vi hörs snart igen! Ha det så bra alla därute med allt vad ni gör! Trevlig midsommar önskar jag er alla!

Kram Rose Marie