Nu är jag i Stockholm igen men nu var det många veckor sen sist! Det är verkligen skönt med miljöombyte trots att det är väldigt trångt i vårt boende. Men vi gör ju så mycket annat än att vistas i bostaden.

Gårdagen var en otroligt trött dag efter 4 timmars sömn. Fakirfärjan är verkligen obekväm och det hör ju ihop med att jag inte kan lägga mig tidigt.

Idag efter en hel natts sömn känns det mycket bättre. Vi har hunnit med en del med genomgång av post, en kort promenad, handlat i Sickla och ätit lunch! Nu är vädret strålande igen så det blir snart en längre promenad med hunden.

Framåt kvällningen kommer sonen över för lite kvalitets tid. I morgon är det behandling nr 3 och förundras över hur fort tiden går. I början av september är det ny röntgen som ska visa hur statusen är. Står det still, har tumörerna minskat eller har de ökat?  Usch och Fy för hemska tanke att de nya gifterna inte givit effekt! Men jag vill inte tänka den tanken fullt ut så jag förtränger den tills jag vet.

Jag mår ju rätt bra förutom trötthet och blåsor i munnen. Men vem är inte trött i min ålder utan en svår sjukdom? Så jag tolkar det som ett gott tecken att jag mår rätt bra.

Om jag orkar efter morgondagens behandling så ska vi till Djurgården och äta middag och träffa kusin Curt. Vi skall lyssna på Velvet som underhåller några timmar,  så nu hoppas jag på energi och fint väder.

På fredag kommer systerdotter med sin lilla familj över på middag. Även då hoppas jag vara i bra form så jag orkar fixa middagen. I annat fall finns det ju catering och det är ju bekvämt och gott.

Ja, så här håller det på tills vi åker tillbaka till ön på tisdag. Vi hinner inte med alla vi vill men det får bli i september då vi är här lite längre tid.

Inget nytt om Ojnareskogen men regeringen går väl på halvfart. Men snart är väl alla ministrar tillbaka och då måste de väl ta upp frågan.

Ha det gott alla kära följare.

Kram Rose Marie