God fortsättning på midsommarhelgen! 

Jag har haft en bra o trevlig helg men intensiv! Vi har varit ett nätt gäng på 14 personer i dagarna två! Alla övernattade inte, tack och lov för det orkar jag tyvärr inte längre. 

Middommarafton började med bra väder för att mulna på precis när vi skulle äta! Då flyttade vi raskt över borden under vår stora oxel! Vi åt länge och sen blev det dans runt midsommarstången!

Sen blev det kaffe o jordgubbstårta och efter det Dart-turnering. Jätteroligt att kasta pil! 

Grand final blev en fantastisk lyxig skaldjursbuffé som min kusin bjöd sällskapet på! Därefter en grandios fotbollstårta!

Mätta och nöjda somnade de flesta en bit efter midnatt!

Midsommardagen blev en repris med gänget och skaldjuren användes i en härlig sea-foodpasta! Även denna kväll blev sen och väldigt mysig! Herrarna tittade på mycket fotboll och damerna satt ute och pratade i den ljumma kvällen. 

Jag försökte sova efter alla trevliga samtal men var alldeles för uppvarvad för att sova! Sen brakade åskan lös och strömmen gick och hunden var jätterädd!

Så idag har jag varit otroligt trött efter ett fåtal sömntimmar! Har försökt vila under dagen utan framgång så ikväll hoppas jag sova ovaggad!

Idag var vi ett lite mindre gäng på 7 pers till middag! Vi försökte äta av alla rester och vi gjorde förälskade havskräftor som varmrätt! Gott!

I morgon ska jag upp med tuppen och ta blodprov! Sen blir det nytt om ca två veckor och då blir det även cancermarkör!

Jag mår bra i kroppen och det känns skönt att slippa cellgifterna! Jag har försökt förtränga alla beslut som måste tas framöver! Det går bra att leva i nuet om jag har mycket omkring mig! Långtidsplanering är ingenting för mig längre och det är helt ok! 

Men det är klart att det är lättare för mig som är så årsrik! Jag förstår mer än väl hur alla unga människor våndas med ett cancerbesked och osäkerheten om framtiden. Jäkla cancerelände som drabbar alldeles för många.

Men som många läst tidigare så fick jag min bröstcancer 1991 och blev av med ett bröst och fick hela batteriet av behandlingar! Efter det var jag frisk i 20 år och mådde toppenbra. De allra flesta av er som drabbas idag kommer att få många friska härliga år framöver!

Nu måste jag återgå till fotbollsgänget och hoppas på Belgien!

Må så gott och tack för alla kommentarer och hälsningar inför midsommarhelgen!

Sommarkramar 🙏🎉⚽️💕