Fredag och strålande väder! Igår var det varmt men molnigt och lite regn!

Kräftskivan var som vanligt trevlig med goda tillbehör och svenska signalkräftor! Gooooda!

Jag drack både skumpa och åt kräftor o mina slemhinnor var snälla mot mig! Diskussionerna gick höga och åsikterna spretar lite även om värderingarna är lika i botten! Men det är det som ger spänst och trimmar hjärnan med argument! Några är känsliga för minsta kritik av regeringen andra är mer öppna för det! Jag både risar och rosar och kan sakna de gamla kämparna som Ingvar Karlsson! Alltid ärlig och står för sin ideologi! Däremot är jag hård i kritiken mot Kjell Olof Feldt som ser mer till sin egen person än till saken! Så tycker jag och andra tycker annorlunda!

Löfven har gjort ett stort misstag med att peta framtidsministern Christina Persson! Så klantigt att framstå som både åldersfascist och förakt mot kunskap! Att idag inte värdera klimat o miljöfrågorna högre ger inga poäng inför framtida val! Men Alliansen är inte bättre så frågan är vem vi ska lita till i dessa ödesfrågor!

Det blev sent igår så jag sov lite längre än vanligt! Men jag hann få i mig kaffe innan dr Anna ringde! Hon berättade att mitt tillstånd är oförändrat! Varken bättre eller sämre och det är väl bra! Så även om utgångsläget i maj var sämre så ligger det still på en hög nivå!

Vi pratar om biverkningarna som än så länge är överkomliga! Blir det sämre med nya blåsor så avbryter jag och ringer henne! Mina hemska kramper i benen är svåra att utstå på nätterna! Jag har ingen magnesiumbrist men det kan handla om saltbalansen i kroppen! Nytt blodprov tas idag! 

När jag funderar så var jag bättre i natt! Kanske de salta kräftorna bidrog till det!

Sen fick jag ila iväg till perukmakaren och fixade en ny peruk! Jag hade ingen remiss utan den kommer så jag betalade själv! Ska man vara fin får man lida pin!

 

Lite kortare frisyr den här gången! 

Jag blev nöjd och glad och sen till SöS för blodprov som jag höll på att glömma!

Det skulle blivit lite matinköp men jag orkade inte! Det får bli en av kvarterskrogarna istället! Men innan dess lite mer tvättstuga! Nu sitter jag o passar tvätten! Det är slöseri med tiden men nu har jag mer fina lakan som jag vill behålla!

Så lever livet med oss i storstan! Tyvärr hinner vi inte med alla vi önskar men rätt många ändå! Utöver våra nära o kära fick jag samtal från en turkisk vän från 90-talet! Han ville träffas på stan idag! Det vore kul men går i te! Kanske en stund på tisdag när jag pratat med maken! Jag har redan avstyrt, tyvärr, min brorsons X-fru idag! Vi bokar en tid vid nästa tillfälle!

Trevlig helg och må så gott!

Kram Rose Marie