Så här skönt hade Wynja det på båten igår! Men det var fullsatt så tack vare en kattägare fick vi vår favoritplats! Vi bytte för det var lättare för henne med mindre utrymme för katten var i en väska!

När vi kom av båten möttes vi av ett snötäckt landskap om än väldigt tunt! Det blev ljusare och kändes skönt med lite kyla.

Väl hemma i huset hördes ett pipande och det visade sig vara värmepumpen! Min man försökte finna felet men lyckades inte! Nu har han ringt företaget och hoppas på hjälp. Vi har både värme och varmvatten men stödeldar utfall att. Tur att vi servade anläggningen inför vintern så att vi gjort vad vi kan!

Trots missödet är det så skönt att vara här i lugnet! Även om vi haft den bästa julen med nära och kära så är det skönt att vara ensamma! Till helgen kommer dotter med vän och det blir behändigt! Jag ska försöka få hem catering så slipper vi för mycket stök!

Även om jag mår bättre från illamåendet så är jag väldigt trött och orkar inte som tidigare! Då ska man ta till hjälp och maken är inte road av festmatlagning!

Nu skiner solen så vi måste ut en stund på hundpromenad! Sen slappar vi resten av dagen!

Fortsättning följer!

Kram Rose Marie