Ny vecka och full dosering av cellgifterna! Nu får jag se hur kroppen reagerar! Inga blåsor vill jag ha så nu gäller det!

Kramperna i mina ben är otroligt störande för min nattsömn! Trots massage, stretching och lite mer salt i maten så drar musklerna ihop sig! Alla har väl nån gång drabbats av sendrag och muskelkramp! Normalt går det snabbt över men inte för mig! När krampen släppt brukar jag somna men vaknar några timmar senare! På dagen har jag inga problem men då är ju benen igång!

Ögonen tycks läka bra och synen är perfekt! Ljuskänsligheten dämpar jag med solglasögon så jag ser ut som maffioso! Det är skönt och känns lite tufft faktiskt!

Sen vi kom till ön har vi haft väldigt trevlig social samvaro! Först Betty o Daniel i fredags för de ville så gärna komma över! Då kom dottern också över och det är en glädje att lyssna på deras prat! Mycket skratt blir det också för det behöver alla! De fick pröva surströmming som förrätt och båda klämde ner två klämmor! Dottern fick nästan uppkastningar och kattan drog! 

I lördags kom syrran o svågern över med en förberedd gormemiddag. Som förrätt gratinerad hummer pch som varmrätt oxfilé med trygfelsmör, potatiskaka, haricourtver och portvinssås! Flarn med nyplockade björnbär o cocosglass! Champagne och Amaronevin som dryck! Supergott och jag kunde bara vänta på att bli serverad! Härligt! De övernattade så vi fick många timmar tillsammans! 


Den här veckan kanske sonen kommer över och kusin Curt kommer på torsdag. Så det blir mycket välbehövligt trädgårdsjobb och fortsatt målning. Tyvärr kan jag bara göra lättare jobb när mina ögon ska läka! Jag vill verkligen inte äventyra att något blir fel! 

Men det kliar i fingrarna för det är så mycket som måste göras! Det är nog det svåraste att låta bli men jag försöker.

Fortsättning följer!

Kram Rose Marie