Nu inleds en ny vecka med strålande sol! Ingen riktig sommarvärme men under dagen värmer nog solen upp!

Barnbarnet o kompis är nu installerade i sin studio! Det blev grillmiddag och jordgubbar och en del fotboll! 

Jag har inte varit särskilt fotbollsintresserad men nånting har hänt med mig. Kanske det hör ihop med att  vi har en familjetävling! Vi är indelade i lag helt slumpvis så vi kan inte påverka utgången! Jag har fått Spanien o Österrike och maken Sverige o Belgien! Spännande värre men resultat dröjer en hel månad framåt!

Sent igår kväll fick jag ett sms från Betty med inbjudan till skolavslutning! Det ska vi naturligtvis gå på!

Idag har jag ringt onkologen i Visby och kollat tider och blodprov inför Faslodex! Jag har en släng av cemo-Braun så jag minns inte! Drt behövs inte blodprov, bra där reducerades en Visbyresa! 

Sen fick jag ändra tiden för sprutan till onsdag i stället för torsdag, ytterligare en resa reducerad! Jag informerade dem om att jag inte vill ha någon mer navolbin och i morgon pratar jag med dr Anna!

Det är lite pyssel att få ihop logistiken så att inte någon info ramlar mellan stolarna. De flesta har en sjukhuskontakt att hålla reda på men jag har två! Jag är väldigt nöjd med den växelverkan men det kräver lite skärpa och minne. Därav att jag behöver dubbelkolla inland.

Jag är i bra form men tröttheten håller i sig! Men när jag är arbetsledig då finns ju tid för vila!

Snart vaknar nog grabbarna och då vankas lunch! Idag blir det hamburgare som är snabblagat! 

Tills dess tar jag en kaffe i solen och passar på att vila!

Ha en bra dag!

Kram Rose Marie  ⛹⚽️💖