Lördag kväll och ensam hemma! Nej inte riktigt för hunden är här och grannens katt som flyttat in!

I maj när vi var i Stockholm mesta tiden så bodde den i vår vedbod! Det tog lång tid innan den vågade sig fram men nu är den hemmastadd!

När barnbarnet var här så ville den ha både mat, kärlek och en varm bädd! Barnbarnet övertalade oss att ta in katta, fast det var inte svårt när det spöregnar och var kallt! Men den får bo i vår stenhall och sover på alla dynor som på en tron! 

Vi kan inte ta ansvar för en katt som inte är ett år och kan leva 20 år! Så vi har mobiliserat vår vänskapskrets och har ett hem under hösten hoppas vi!

Så nu har vi kattlåda och matskålar och utfordrar henne! Grannen har 7-8 lagårdskatter och trodde att räven tagit henne! Dom vill inte ha tillbaka henne och katten skulle aldrig stanna där när hon redan lämnat lagårn för länge sen. Men hon måste socialiseras för hon är mer vild än tam och knappt ett år.

Vi har också tre paddor som bott i vår damm under många år! Varje år undrar vi om de överlevt och vid midsommar kom de fram på kvällningen! Så glada att de överlevt även denna vinter!

Vår hund är måttligt road av att kattan kommit in! Enda bonusen är att hon slickar resterna i hennes matskål! Men det blir nog bra så småningom!

Nu är vi helt ensamma och återhämtar oss efter 4 veckor med gäster i omgångar! Det är skönt att ta livet i vår egen takt och pusta ut och lyssna på sommar. Det är första gången på 14 år som vi är gästfria under Almedalsveckan! Jag medger att det känns konstigt men också spännande!

Vi kan ta oss in till Visby när vi har lust! Bjuda på en o annan middag och en o annan övernattning! 

Jag måste berätta om en märklig dröm i natt! Efter matchen där Wales vann så la vi oss. Vid två-tiden vaknade jag av min dröm! Situationen var att ca 30 personer knackade på vår dörr och jag undrade varför? De var bjudna på middag sa de och jag kände bara en av dem?????

Jag hade fullt sjå att gå igenom matförråden och insåg att jag inte fixade detta på kort tid! Dryck har vi gott om sen kusin Curt försett oss med sådär 20 flaskor vin! När jag skull meddela att det inte går bra och att det måste vara ett missförstånd vaknade jag! Trist att jag aldrig fick veta deras reaktion!

Nu funderar jag på budskapet i drömmen! Finns någon drömtydare bland mina följare så hjälp mig gärna! Lite tankar har jag allt om orsaken efter fyra veckors matfokus!

Inget nytt om cannabisoljan ännu annat än att journal har levererats till en läkare i Holland! Det blev tyvärr fördröjning med posten!  6 dagar att leverera ett brev på posten är inte ok! 

Jag mår bra och tar hand om mig så gott jag kan!

Fortsättning följer!

Kram till er alla/Rose Marie