Nu är de härliga juldagarna till ända! Så varmt o harmoniskt att vistas med de närmaste i en så genuin miljö är verkligen en ynnest!

Jag har tänkt många tankar omkring julen och hur ojämlikt livet fördelats i det lilla och stora! 

För min del så har det varit fantastiskt att bli så väl omhändertagen på alla sätt! Maten har varit på högsta nivå och även om portionerna varit små så blev det många!

Alltför många så sista kvällen med fyrarätters hände något med mig! Jag hade stort besvär att klara renytterfile'n med alla tillbehör! Hunden fick största delen av köttet! Desserten överlät jag helt på de andra! Ett halvt glas rödvin och mycket vatten gjorde att jag lämnade bordet i tid!

När jag kom upp på rummet kulminerade illamåendet och magen tömdes som en kaskad! Sen blev det sängläge för mig! 3 timmar senare kom en ny kaskad och sen kunde jag sova några timmar!

Jag är van att äta små portioner och inte med så mycket blandning! Allt godis till kaffet med hallonmoussetårta blev för mycket för min lever o galla att ta hand om tror jag!

Men jag mådde bra till sista kvällen och sällskapet märkte knappt att jag avvek! De var snarare förvånade över att jag var med på det mesta till sena kvällen!

Igår fick magen vila så nu mår jag bra igen!

Om några timmar återvänder vi till Gotland och då blir det ett annat tempo och annan mathållning! Det blir också skönt men jag har samlat på mig härliga minnen från den bästa av jular!

Nu hoppas jag ni alla haft en skön julhelg!

Fortsättning följer och varma kramar!

God fortsättning!

Rose Marie