Nu har jag äntligen fått klarhet i min fortsatta behandling.

Jag ringde själv till behandlingsavdelningen eftersom det är lite panik med tiden att komma från och till ön i midsommartider.

Jag fick en tid den 16 juni kl 11.30 och en tid den 23 juni k 15.00. Skönt med klarhet. Nu har jag dessutom bokat flyg och båtresor.

Jag avvaktar lite med resan till Visby den 23 juni. Jag vill känna efter hur jag mår och det vet jag på måndag. Vid varje ny cellgiftsbehandling har jag haft olika reaktioner.

Den 16 juni åker jag tillbaka till ön med min son och barnbarnen och då får jag skjuts och i värsta fall kan jag boka en hytt.

Det här är min sista vecka utan behandlingar och min energi har återkommit så nu jobbas det för fullt. Jag har massor att göra före midsommar. Allt som jag inte orkat med tidigare ska nu fixas. Det går bra om jag delar upp jobben och vilar emellanåt. Även om den psykiska energin är bra så orkar inte kroppen fullt ut.

Men jag njuter verkligen av varje dag som jag mår bra och gläds åt att jag både kan jobba och uppleva den härliga försommaren.

Sen har jag förstås skrivit en del och deltagit i diskussioner på nätet. Jag har dessutom levererat ett svar på en ledare i lördags som regionstyrelsens ordf skrev. Jag utmanar honom att omsätta sina ord i handlingar. Med handlingar menar jag att han och övriga politiker skall överklaga domarna om Ojnareskogen.  

Eftersom han är tydlig med att vattnet alltid varit det viktigaste på ön så har han nu chansen att visa det. Ord betyder ingenting om de inte omsätts i konkreta handlingar.

Nu vet jag inte om Gotlandsmedia tar in mitt inlägg. Det kanske är för kontroversiellt!

Jag har i alla fall gjort ett försök och om inlägget kommer in och han följer min utmaning så visar han verkligen vilken modig och ansvarsfull politiker han är.

Nu är det dags för kvällsvila och skön sömn. I morgon är en ny dag och då blir det ett nytt dagsverke både inne och ute.

Gonatt alla kära följare och stor kram till er!

Rose Marie