Hej kära följare till Rose Marie !
 
Jag har förstått att mamma har många följare här och känner att jag vill uppdatera bloggen nu efter några dagar. Har förstått att många är oroliga när det är tyst här. Det värmer mitt hjärta och jag vet att denna blogg har en viktig betydelse i mammas liv. Hon känner en värme här inne. Jag vet också att mammas syfte är att stödja andra i samma situation och att få sätta ord på känslor och skriva av sig om allt som berör henne. Jag har läst upp varje kommentar ni skrivit till henne. Varje kommentar har fått henne att le varmt. Orken att svara har hon inte haft, men allt har förmedlats. Mamma har såklart givit sitt samtycke till att jag får skriva en uppdatering.
 
Som ni kanske förstår är läget kritiskt nu. Mamma har oss alla omkring sig med ett bra proffs team. Hon är hemma och kommer fortsätta vara det. Jag och mamma hade ett samtal för några dagar sedan, när hon var mer pigg. Att vi är så otroligt tacksamma för den vård som erbjuds. Vilka otroligt fina människor som arbetar med oss i vår svåra stund. Vi är lyckligt lottade. Bemötandet av alla har varit fantastiskt. Även för oss anhöriga. Vi känner verkligen stödet och förståendet i vår svåra resa nu.
 
Mamma är min förebild som ni kanske kan förstå som fått en inblick i hennes liv och tankar. Om jag ärvt hälften av hennes styrka och drivkraft är jag överlycklig.
Här ligger min mor och är svårt sjuk, fylld med alla dom känslor det medför. Men när hon väl får energi och orkar samtala i korta stunder handlar det om saker som: flykting familjen vi tagit till oss i våra hjärtan, hur vi ska fortsätta att se till att dom kommer ordentligt på fötter här i Sverige . Om miljön och hur vi människor måste fortsätta kampen. Om medmänsklighet och och med kyliga vindarna som blåser nu. Hur vi aldrig får bli tysta. Att det är nu det gäller att ställa sig upp för och med alla minoriteter.
Det är min älskade mamma! Hon i ett nötskal. En kämparglöd och ett hjärta som inte går att mäta storleken på, så varm.
Jag hoppas att kunna skriva ett inlägg med hennes ord snart, vi får se. Men jag kände att jag ville utrycka min kärlek och vördnad till henne här.
 
Kram 💕🙏