Oj vad tiden runit iväg för mig. Midsommarhelgen är snart till ända och i morgon drar jag till Stockholm för datortomografi och behandling.

Det är fakirfärjan som gäller på ditresan men flyget hem. så det blir en lång dag men det fixar jag med cortisonet. Jag kommer hem till ön som en duracelkanin med hjärnan på högtryck och kroppen trött.

Men nu vet jag hur den nya behandlingen hittills funkar och det är bra för den fortsatta aktivitetsplaneringen.

Senast jag skrev berättade jag om illamåendet. Det avtog då men återkom på midsommarafton. Min syster som har problem med att läsa när hon åker tåg hade köpt akupressurarmband som funkade på henne.

Dessa armband fick jag och faktum är att det hjälpte bra. Under lördagen mådde jag helt ok men i morse hade jag samma illamående igen. Då åkte armbanden på och de sitter fortfarande på.

Tröttheten hanterar jag med viloläge emellan mina arbetspass så om jag ska sammanfatta veckan så har den varit rätt ok. Blir det inte värre än så här så ska jag vara nöjd.

Hela midsommarhelgen har varit jättetrevlig. Tyvärr valde vi att äta inomhus då vindarna var för kalla, trots solen. Det är första gången det hänt på 12 år men det var mysigt ändå. Sen varvades dagen, kvällen med fotboll och kubbspel.

Lördagen blev en enda slappardag för oss alla och det var skönt. Idag har det varit bra väder så då utfördes en del jobb i trädgården. Sen kom syrran med delar av familjen över och vi har haft en urtrevlig sista kväll med gänget för den här gången.

Nu blev det en snabbuppdatering av läget men fortsättning följer.

Ha det så bra och hoppas det blir en toppensommar för er alla!

Kramar

Rose Marie