Nu har jag haft ett långt samtal med min doktor! Hon var påläst om den senaste tidens vedemödor! Hennes ide är att sänka dosen men att vi fortsätter med navelbine!!!!!

Jag lyssnade och sen tog jag sats och berättade om mina tankar med en lång paus! Jag berättade också om mina tankar med cannabisolja! Jag vet att hon inte kan eller vill ha någon åsikt om det! Hon avråder mig inte helt och skrattar gott när jag säger att hon är ung nog att inom sin tid få tillgång till förskrivning av oljan! Skrattet var adresserat till det där med ålder! Hon är inte så ung sa hon men hon ser väldigt ung ut, lite drygt 50 på sin höjd! Jag förstärkte med att Sverige kanske inte är bäst i klassen på allt! Alla länder i världen som integrerat cannabisoljan i sin skolmedicin kan inte ha helt fel!

Dr Anna tycker två månader är för långt uppehåll och undrar om vi inte kan kompromissa! Så vi kom överens om att ha ett nytt möte om en månad!

Då tas nya prover och även cancermarkör! Det är inte rutin i Stockholm men Anna har börjat nyligen följa upp sina patienter!

Under samtalets gång hör hon att jag har stor tveksamhet till Navelbine! Hon funderar då på en gammal beprövad medicin, särskilt lämpad för äldre personer! Den kallas CM-kur och tas i tablettform varje dag så kroppen får en pytteliten dos men har varit effektiv! Inga starka kända biverkningar!

På min fråga om hur snabbväxande min cancer är så menar hon att den har rört på sig i små steg under dessa tre år! Inget alarmerande men behöver medicineras!

Jag är nöjd med samtalet och får ytterligare tid att återhämta mig. Det känns skönt och då kanske jag hinner testa oljan om den holländska doktorn levererar snart!

I morgon tas nya prover på både markören och magnesium på min begäran! Jag har ofta kramper i benen så det kan tyda på magnesiumbrist!

Kroppen urlakas ju med cellgifter så det kan behövas tillskott!

Faslodexinjektion för juli skriver hon också ut så jag kollar med Apoteket i morgon! Då slipper jag åka till Sthlm i juli!

Det känns bra att ha klarat av samtalet med Anna och hon slutade med att när vi hörs om en månad så ska jag vara medveten om att hon försöker påverka mig! Samtidigt uppskattade hon min uppriktighet om mina tankar o känslor!

Nu går jag ut i solen och bearbetar vårt samtal! Bättre läkare får man leta efter! Varmaste kramar till dig om du läser det här, du har varit min livlina i flera år!

Soliga kramar till alla andra följare!

Rose Marie