Det här är Betty på sin första skolavslutning i Sverige.

Hon var så glad och upprymd och även jag! Efter 2 månaders skolgång i en svensk klass fick hon ändå helt ok betyg! Engelska ett A och det är en tillgång i skolarbetet. 

Det var en bra dag igår med pojkarna som vi umgås med vid måltiderna! Däremellan jobbar de med musikskapande! Non Octo är deras namn och finns på you Tube! Vi gamlingar blir uppdaterade i allt det nya och det är kul att hänga med!

Igår fick vi närgånget besök av grannens lagårdskatt! Hon har strukit omkring här ganska länge men nu vågar hon sig fram! Hon har legat i en solstol utanför killarnas hus under natten! 

Vår hund är inte bekväm med katter så hon tar omvägar för att slippa möta katten! Hon tar verkligen för sig och ligger obehagligt nära hundens favoritplats.

Men hunden måste nog vänja sig vid inkräktaren även om det är svårt! Katten får inte komma in för hon är säkert inte rumsren! Vi får väl se hur det utvecklar sig men det tycks som katten vill vara här och på landet går det inte att stoppa besöket! 

Idag är jag lite lätt nervös inför samtalet med min doktors reaktion! Jag tänker vara rak i mina önskemål utan att stänga dörren! Nästa avstämning med röntgen är i augusti och det är så långt jag kan blicka just nu!

Ni får rapporter om samtalet som sker 13.30 idag.

Jag känner mig pigg o utvilad idag också så nu ska jag förbereda gästrummet till Fanny, systerdotter som kommer i morgon! Jag är så glad för att hon ska komma, ni vet den där varma känslan som rymmer hela kroppen! Så i morgon kväll har jag tre ungdomar till middagen, en kväll med alla samlade. Har vi tur kommer dottern också över.

Dags att sätta fart på dagen med en massa göranden som skingrar tankarna!

Ha en bra dag! 😍 Rose Marie