Vilken härlig höstdag vi haft med sol och ljumma vindar! Morgondagen ser lovande ut om jag ska tolka den vackra kvällshimlen.

Jag har varit ute i flera timmar och trädgårdsjobbat. Jag älskar att hålla på och det är verkligen allsidig motion.

Hunden var måttligt road efter nån timme men jag tog ut en fäll så hon kunde ligga mjukt! Det är en riktig soffhund som inte vill ligga på stengången. Gräset är inte heller så skönt så här års. Ja, hon är lite bortskämd men det är hon värd! Vi köpte henne för 9 år sedan från grannen som föder upp bordercollie. Hon blev ingen lönsam vallhund för hennes höfter är inte starka nog. Vi tittade på henne flera gånger och tyckte lite synd om henne för hon var lägst i rang bland kullen!

När hon kom till oss 1,5 år gammal hade hon bott i hundgård, mest utomhus! Hon anpassade sig direkt och ville inte följa med uppfödaren när hon kom på besök! 💕  Därför får hon vara i sofforna!

Jag har varit i toppform idag och hunnit med ett helt dagsverke! Jätteskönt att känna sig normal.

Min stackars man är det sämre med. Han har ont i ryggen och kan inte bära. Varje gång det sker får han väldigt ont. Jag försökte boks en tid på naturkliniken hos "bro-Jesus". Han kallas så för han gör underverk med många! Men gubben ville vänta hur jag än tjatade!

I morgon får det gå fort i Visby när jag tar blodprov för jag vill fortsätta trädgårdsjobbet! Vädret ser ju bra ut!

Samhällsreflektionerna skippar jag idag och stannar i min bubbla av välmående!

Må så gott!

Fortsättning följer/Rose Marie