Gott Nytt Å till er alla!

Jag har haft det fullt upp sen annandagen så det har varit svårt att uppdatera bloggen!

Nu har jag lite egen tid och passar på då alla har egna aktiviteter.

Barnbarnen och son var här några intensiva dar. Det var väldigt trevligt men alla var helt uttröttade efter nattsudd som det blir med tonåringar. Vi hade en liten julafton tillsammans och vi fick fantastiska presenter. Just nu skriver jag på min julklapp. En laptop som samtidigt är en surfplatta.

Den är liten och behändig som jag önskat eftersom jag reser mycket och inte orkar bära för tungt. Det är en massa nya finesser som jag nu håller på att lära mig. Jag är jätteglad för allt fint jag fått av alla nära och kära.

I måndags åkte killarna hem och de avlöstes av en liten familj på fem personer och kusin Curt.

Nyårsafton var supertrevlig med väldigt god mat och dryck. Kusin Curt hade som vanligt med sig fin fisk, hummer, champagne och andra goda drycker. Lilla familjen bidrog också med både champagne och goda viner och annat smått o gott. Huset stod för en del annat gott som bl a Kalixlöjrom. Rommen inköptes av en vän som bor däruppe och känner fiskaren så det är prima vara.

Nyårsdagen blev en riktig slappardag, men ingen pizza som de flesta andra. Här blev det rester från nyårsaftonen för det fanns en hel form med walewska kvar. Med lite annat smått som förrätt och en saffranspanacotta blev vi mätta då också. Det blev förstås champagne igen för att fira första dagen på året.

Men vi har haft lite smolk i bägaren. Lilleman som är två år fick feber och hosta och åt inte på tre dar. Det var svårt att få i honom vätska också så det blev ett akutbesök på sjukhuset. Men det var ingen fara med honom så nu har han piggnat till.

Jag har undvikit närkontakt så det är bara att hoppas på att jag klarar mig från infektioner.

Men apropå infektioner så spökar mina urinvägar igen! Det tycks vara en konstant biverkan. Det svider och bråkar och bryter av min nattsömn två-tre gånger per natt!

I tisdags ringde min kontaktsköterska och informerade om mina blodprover som togs. Nu har doktorn skrivit ut en kalium-tablett för att hålla en jämn nivå. Troligtvis finns ett samband med allt mitt drickande och tömning av vätska som tar med sig kalium ur kroppen.

Jag är så trött på att äta bananer dagligen så det ska bli skönt med ett piller. 

Men jag har en telefontid med dr Anna i nästa vecka och då skall jag ta upp mina problem. Systern trodde att jag kunde få lite starkare doningar.

För övrigt mår jag hyggligt bra och det är så skönt att få lite time-out från gifterna.

Ja, kära följare, nu hoppas jag ni alla har ett riktigt gott år framför er.

Fortsättning följer och tack för all support ni givit mig under det gångna året. Det värmer och hjälper mig att hålla humöret uppe!

Kramar

Rose Marie