Hej igen!

Igår var en riktigt dålig dag. Egentligen kände jag redan på söndagskvällen att jag inte var i form. Sent på kvällen kände jag mig febrig och så var det tyvärr också. Dock ej över 38 grader som är gränsen för mig.

Jag stoppade i mig två alvedon och försökte sova men lyckades inte särskilt bra.

Hela tisdagen var jag nedstämd, trött och kände mig riktigt sjuk. Jag vilade hela dan och lät min omgivning sköta allt praktiskt. Jag gjorde mitt yttersta för att återhämta mig och slippa in på sjukhuset.

Det gjorde verkligen susen så idag är jag betydligt bättre. Men vis av skadan ska jag ta det lugnt ändå.

Det kanske inte är så konstigt att jag är trött och nedgången. Jag har som tidigare gått på överskottsenergi de senaste tre veckorna. Det håller inte i mitt tillstånd. Mitt problem är att jag har svårt att bromsa mig och måste försöka ta mig samman. Men ack så svårt det är att ändra beteende.

Tyvärr blev det inte mycket Almedalen för mig hittills men tack för Tv2 som sänder mycket intressant från Visby. Men jag har ändå som mål att försöka ta mig in i morgon för då är det mycket intressant att lyssna på. Vi får se hur det går.

Ikväll kommer nästa gäng till oss och det är två gamla väninnor som jag också ser fram emot. Den ena pratade jag med i går men vi vberörde inte mitt tillstånd. Idag när vi pratades vid så  berättade hon att hörde att jag var trött. Så är det med vänner som är nära. De hör på rösten hur läget är.

Men alla är så behändiga och förstår att jag har dippar vilkjet är väldigt skönt. Jag behöver inte rycka upp mig och visa en glad fasad jämt.

Nu skall jag lyssna på Thomas Piketty, den franske nationalekonomen som har nya rön om klyftorna mellan rika och fattiga. Killarna i familjen har varit i Visby och lyssnat på honom in live. Jag har det skönt i soffan!

Ha en bra dag alla där ute och må så gott!

Rose Marie