Fin men lite småkylig lördag! Jag vill ha värme nu men det kommer väl!

Vi skulle åkt till Fårö idag men det är lite för kyligt att sitta ute! Det blir middag hos oss i stället och fotboll! Betty o jag kan titta på en film såvida vi inte småslantar i sofforna med våra datorer!

Jag har valt den enklaste maten som är fiskpaket med grönsaker, citron, smör o kryddor! Som förrätt frityrsteker jag aubergine och kokar ihop småtomater med vitlök i olja! Ätes tillsammans med lite bröd! Gotländska jordgubbar med glass o grädde är enkelt o gott! Vi har frossat i jordgubbar i flera dagar!

I morse fick jag sms av bästa vännen! Hon tipsade om en artikel i AB om att Danmark beslutat i folketinget att tillåta cannabisolja som läkemedel! Detta som ett försök i fyra år så det händer saker i vår omvärld!

Det gör mig än mer övertygad om att det kan vara en alternativ linje! Jag känner min kropp och tar inga onödiga risker! Mår jag pyton så är det väl bara att sluta då!

Idag tog jag ett nytt pH-prov och det var inget bra! Det visar hur känslig kroppen är för "skräpmat"! Vi åt flygande Jakob med råris igår och under kvällen knaprade jag i mig ostbågar av bara farten! Jordgubbarna och grönsakerna kompenserade uppenbarligen inte!

Nu ska jag ha bättre koll framöver och förstärka med bikarbonat 1tsk morgon o kväll!

Jag måste ju berätta att jag mår riktigt bra idag också! Magen sköter sig utan medikamenter! Ett å annat katrineplommon slinker ner!

Nu ska jag ta en liten sömnpaus så jag är i bra form till kvällen!

Må så gott allesammans!

Kram 💖💕😍💖🙏