Oj vad tiden rusar iväg. Jag har inte haft tid att skriva på flera dar.

Men i fredags kom våra vänner och det blev ett väldigt trevligt möte. Vi hade dessutom fint väder så middagen kunde ätas ute.

På lördagen åkte vårt barnbarn och kompis hem efter en veckas musikproduktion. Vi var de första som fick höra resultatet och det var intressant.

Gårdagen var en lugn och avslappnad dag med mycket prat och en hel del mat. Vi fick också besök av en gammal kollega med man och några vänner till dem. De bor i Visby och använde lördagen till rundresa på ön. Det var väldigt trevligt att fika och småprata en stund.

Idag börjar den riktiga Almedahlsveckan och första talare var Stefan Löfvén. Min man och jag stannade hemma med tre hundar och våra vänner var på plats i Visby.

Även om vi missade stämningen runt omkring så satt vi på första parkett framför TV´n. Det är ju toppen att man kan följa mycket av aktiviteterna via TV.

Min recension av  Stefan L  är att det var ett statsmannamässigt tal. Mycket bra utspel i konkreta viktiga frågor som de flesta efterfrågar tror jag. Klimat och miljöfrågorna betonades men sveptes förbi ganska snart. Jag tor inte att de frågorna får det utrymme de förtjänar av S under supervalåret. Men MP är desto tydligare och eftersom det är klargjort att det blir ett regeringssamarbete vid regeringsskifte så kommer miljön få stort utrymme. Det blir troligtvis en miljöminister från MP, det är i alla fall min önskan.

Nu fortsätter fotbollen att dominera vårt umgänge och kvällen blir återigen sen.

Så lite om mitt hälsotillstånd! Jag är naturligtvbis trött men har ändå en del energi att ta av. Det som plågar mig mest är smakförändringen och de svidande slemhinnorna, framförallt i munnen. Men om några dar så klingar det säkert av.

Jag ser fram emot nästa vecka då jag är behandlingsfri. Då borde jag orka mer och må bättre.   

Fortsättning följer med rapporter om Almedahlsveckan.

Sommarkramar till er alla!

Rose Marie