Sov sådär tre timmar i natt och vaknade med illamående! Det var illa, jag gillar inte illamående. Upp och stoppa något i magen och det hjälpte faktiskt. Så höll jag på hela förmiddagen och sen dess har jag mått bra.
 
Jag är ordentligt speedad och plågar min familj med ett tempo som de inte gillar. Det skapar lite vibrationer men för tusan det får de väl stå ut med. Rödmosig om kinderna och trött i kroppen men en väldig fart på knoppen.
 
Idag ringe min kontaktsköterska och undrade hur jag mår. Fantastiskt vilken koll de har på mig. Jag berättade och sen pratade vi om behandlingen på Gotland. Efter Almedahlsveckan kan de ta emot mig. Dock ej på måndan utan torsdag i den veckan. Anna min doktor tyckte det var ok med denna förskjutning.
 
Sen upptäckte Kerstin att jag var bokad till doktorn den 8 juli så nu blir det säkert så att det blir Sthlm den veckan och veckan därpå på ön.
 
Jag står stand by men bokar nog ändå flyg till Stockholm så jag är garderad.
 
Nu är det dags att försöka knoppa och hoppas p¨å att hjärnan också vill koppla av.
 
Men en fantastisk katastrof har hänt mig idag. Min rosa lilla lap-top har lagt av. Den har funkat i 3,5 år och det får jag väl vara nöjd med. Men att få tag på en lika smidig liten dator blir kanske inte så lätt. Jag vill inte ha surfplatta utan en riktig dator som jag kan skriva på och lagra.
 
Ja, ja sånt är livet.
 
Fortsättning följer om nästa spännande dag i denna första behandlingsvecka.
 
Gonatt!
Rose Marie