Dag 3 fortsätter lätt illamående som jag avhjälper med pressurarmbanden. Tröttheten smyger på men är uthärdlig. Men nu har smaklökarna strejkat totalt och min tunga svider som eld när jag äter surt, salt eller starkt. Små blåsor har också börjat uppträda. All mat är totalt smaklös så nu gäller det bara att stilla eventuell hunger. A-fil funkar bra och känns svalt och lent, trots att det också är lite surt.

Men jag tror det klingar av när veckan är över. Nästa vecka är en frivecka och halva veckan därpå. Det var ok att förskjuta behandlingen tycker dr Anna. Det är nämligen oerhört svårt att få behandlingstider på sommaren. Visby kan ta emot mig den 10 juli och Sthlm den 11 juli.

Så nu blir det Visby och jag har fått kallelse redan. Men det har varit mycket strul med olika tider. Dubbla röntgentider vid olika tillfällen och dubbla läkartider och även dubbla behandlingstider. Men nu har jag rett ut det med min sköterska idag så jag vet vad som gäller.

Det har nästan varit ett heltidsjobb att checka och hålla reda på alla olika tider under sommaren.

Nu har vi i allafall bestämt att jag själv lyssnar med Visby om de kan ta mig på två behandlingar i augusti.

Sen flyter dagarna på med grabbarna som är här och jobbar med ett musikprojekt. Nu blir det ingen frukost utan brunch eftersom de jobbar på nätterna och sover fram till lunchtid. Det är riktigt mysigt att ha dom här och vi är spända på att få lyssna på resultatet så småningom.

Idag har vi varit och storhandlat för de hungriga tonåringarna och en del inför våra gäster som kommer på fredag. Det skall bli jättetrevligt med våra vänner och planering inför Almedahlsveckan.

Nu hoppas jag att biverkningarna stannar upp och låter mig få kraft att förbereda inför helgen.

Fortsättning följer och ha det så mysigt i den kalla sommaren. Varma kläder behövs ju men snart kommer solen och värmen, det tror jag alldeles bestämt.

Rose Marie