Nu har jag ägnat hela förmiddagen åt att telefonboka olika aktiviteter med min sjukdom!

Först kontaktsköterska som hänvisar mig att ringa själv om röntgentid. Så gör jag och får en tid kl 19.40 den 2 december! Jag kunde få tid även lördag eller söndag. Nu är det verkligen full aktivitet på alla röntgenapparater men det kräver specialistpersonal så det blir nog dyrt. Men vad ska landstinget göra när trycket är så enormt på storstaden. Ständigt nya medborgare som kräver vård och omsorg!

Jag undrar verkligen var det ska sluta med underbemanningen i Stockholm?

Sen fick jag ringa tillbaka och meddela röntgentiden och då fick jag tid till dr Anna den 10 december!

Jag behövde lite piller också och det kommer. Däremot måste jag ringa VC för de piller som inte hör ihop med cancern! Egentligen är det bara en så det får bli i morgon. 

Det är nästan ett heltidsjobb att ha koll på all logistik! 

Nu är nästa steg att boka flyg o båt och det blir tre resor i december! Varje vecka blir det pendlande men thats the life!

Maken har fått bra hjälp av sin kiropraktiker! Ett besök till så bör han vara bra! Skönt för honom och mig förstås. Men inga lyft den närmsta tiden så nu får jag bära själv! Det är ok för jag har bara ont i min rygg när jag står i samma ställning länge!

Vi har fikat hos syrran och fick en supergod plommonkaka! Den ska jag göra vid tillfälle. Nu sitter de på båten för att återgå till sin vardag! Alltid lika vemodigt men vi ses i december! Sen ska vi fira jul ihop på Grythyttan och det är något att se fram emot!

I januari fyller maken 75 år!!!! Helt otroligt hur tiden bara rusat iväg! Vi planerar en liten fest för honom men håller den med närmsta släkten! Normalt har vi en sån träff i januari så nu kombinerar vi det! För övriga vänner blir det lite annat firande i omgångar tror jag.

Som present kom jag på igår att han ska få en resa till Kairo! För fyra år sedan planerade vi en sån resa men då bröt den arabiska våren ut! Dessutom blev jag sjuk då!

Han har alltid pratat om pyramiderna och jag vill att han ska få uppleva det. För mig är det inte aktuellt men det är en glädje att han kommer iväg! Jag får detaljrika berättelser så jag är ändå med honom!

Så ni hör att jag har mycket att se fram emot och det är bra med positiva målbilder.

Nu blir det soffläge ikväll och det är skönt för oss båda!

Fortsättning följer!

Kram Rose Marie