Så var det dags igen då! Visby lasarett med fin utsikt och fin-fina syrror! Det var ett tag sen jag var här så vi hade mycket att prata om! Det blev inte nån sommarfest för vårdpersonalen! Region Gotland måste spara pengar och då drar de in på guldkanten för personalen! Korkat tycker jag som värnar personalpolitiken. Det finns åtskilliga andra sparområden som inte slår så hårt eller kanske mer blir en symbol på hur man värderar vårdpersonalen!

Behandlingen tar idag knappt två timmar så jag är snart klar. Då hämtas jag av maken och hund! Sen hemåt för lite lunch och besök av skogvaktaren som har en tvättid hos oss! Kanske jag kan övertyga henne om en liten middag för det blir träff i skogen ikväll! 

Det kommer vara mörkt och kallt men ljus, brasa o varma kläder blir nog bra. Sen värmer sällskapet också och ikväll är det flera fastlänningar som kommer!

I natt kommer syrran till ön så värmen är påsatt i deras hus! Så mysigt att de kommer en sista tur i år! Middag på lördag förstås o då kommer även dottern. Så jag har mycket att se fram emot!

Ja, kära vänner, bränderna fortsätter i vårt land och frågan är om det finns någon hejd på galenskaperna! Här på Gotland har Migrationsverket tecknat avtal med fastighetsägare om 1000 platser! Bra för öns utveckling för det blir pengar som omsätts här på ön!

Ni önskar jag er en trevlig helg och hoppas den blir bra för er alla.

Fortsättning följer och varma kramar!

Rose Marie