Bättre idag! Trött förstås men ändå en del energi! Illamåendet har klingat av så nu hoppas jag slippa blåsor i munnen också.

Vi passade på att äta lunch på Prima gård som hade musikunderhållning på sommarens sista veckoöppet! Sen är det öppet några dar i veckan!

Sen tyckte min man att jag skulle ha ett par örhängen, handgjorda på Prima gård av designern Emma Ahlström! Raw gold är tillverkade av helt naturlig lera som råbränts till stengods! Jättefina och roligt med hantverk!

 

Sen blev det lite matinköp inspirerade av morgonTV! Betty o Daniel kom på middag och det är roligt med nya rätter! 

Eftersom det var lätt mat så blev det tre rätter! De uppskattar allt jag gör och äter med god aptit! Det är så tacksamt och roligt att laga mat då!

Nu softar vi framför TV  med OS förstås! Betty o jag surfar o killarna tittar! Men fotbollstjejernas match blir nog för sent så om nån timme skjutsar vi hem dem!

I morgon hoppas jsg på sovmorgon och sen vackert väder!

Innan jag slutar måste jag berätta om kattans mördarinstinkt! Hon kom in med en liten fågel som såg död ut! Jag stängde in katten o väntade in min man! Men efter en stund såg jag att fågeln flög och kattan blev tokig! Så även jag så katten åkte ut och jag räddade fågeln! Så skönt men det tjänar inget till att bli arg, men lite markerade jag och hon drog ut! Hon kommer nog sent ikväll!

Fortsättning följer och fredagskramar till er alla!

Rose Marie