Nu redan tisdag kväll och jag förbereder morgondagens operation! Lediga kläder, ingen tung väska etc! Duschningen får ske i morgon bitti! Nu är det lite pirrigt ska jag säga! Läste på papperen och såg att de erbjuder lugnande och det väljer de flesta! Det gör nog jag också! Håll alla tummar att det går bra och att jag kan se bättre sen!

De senaste dagarna har varit riktigt trevliga! I söndags åt vi middag med våra tre killar, son o barnbarn! Vädret var uselt så vi tog hem maten från Tina Maria. Det var uppskattat med rejäla portioner black and white o Entrecote till några! Jättegod pommes, sallad o bea till! Jag valde en liten mild pizza med banan, curry o prosciutto! Några mysiga timmar avrundade helgen!

Igår vid lunchtid drog vi till Blidö för ett dygns samvaro med goda vänner! Det var ett intensivt dygn med god mat, mycket skratt och prat! A, hunden o jag tog en promenad till havet! Då var det skön kvällsbris och uppehållsväder! Det blev en tidig kväll för herrarna! A och jag snattrade vidare en stund men jag kom i säng före midnatt!

Sen sov vi som stockar och åt sen frukost länge! Efter det en tripp på ön så vi fick se mer av den! Den är ju stor så det finns mycket att upptäcka! Efter långlunch tog vi färjan kl tre! Trötta men så glada över vårt dygn tillsammans! Vi daner bokade för övrigt in en resa till Karlstad för att se les  Miserable i november! Nu måste vi fixa hundvakt men det ska nog gå! Kul att se fram emot miljöombyte med bästa vännerna!

Ja kära följare det är högt tempo när vi är i stan! Hellre det än att inta soffläge och gräva ner sig i sjukdomseländet. 

Jag har varit rätt pigg även om jag blir trött emellanåt! Men sista dygnet fick jag bara vara gäst och då kunde jag vila på en schäslong o umgås med A när hon diskade! Det gick alldeles utmärkt för mig för så är det med riktiga vänner! Hon vet vad jag behöver och det tar jag tacksamt emot! Kram o tack A, hur vore livet utan dig? Tomt och innehållslöst som Hasse O Tage skanderade!

Dags att sova inför morgondagen!

Fortsättning följer och varma kramar till er alla!

Rose Marie