Nu tillbaka till den magiska ön! Underbart med friheten för både oss och hunden!

Vi kom till ett nystädat hus med blommor som överlevt! Så kan det vara när man har en dotter!

 Underbara unge, som numera är medelålders, men alltid mitt barn!

Resan gick bra men det var nog för vår egen kupé! Färjan var nästan full och det är tufft med så mycket folk!

Mina ögon sköter dig som de ska! Jag är väldigt ordentlig med hygienen för en infektion vore inte kul! Det blixtrar till emellanåt och jag är rejält ljuskänslig så solglasögonen är på både ute o inne! Jag behöver läsglasögon  men mina gamla funkar tills ögonen läkt!

Men jag säger bara det, hur ful är jag inte!!! Alla skavanker syns, varenda rynka o pigmentförändring! Det har jag inte sett så tydligt! Enda trösten är väl att våra kompisar ser rätt dåligt också! Men städmanin vaknar nog upp för alla skavanker o dammkorn syns så tydligt! För att inte prata om fönstren med alla flugskitar! Nu måste det bli städhjälp framöver, så är det bara!

Nu ska jag bara ta det lugnt och snart ta ögondroppar! 

I morgon blir en fin dag och det är skönt med sensommarvärmen! Den ska jag ta vara på för till helgen blir det supermiddag med syrran en dag och middag med Betty o Daniel! Den älskvärda flickan har skrivit till mig flera gånger och hört hur jag mår! Nu är det längesen vi sågs så det blir trevligt!

Fortsättning följer!

Sensommarkramar från Rose Marie!