Ja det känns som jag har  förkylningen under kontroll! Men jag tar inte ut något i förskott! Jag fortsätter att hålla mig lugn och knaprar alvedon och dricker ingefärsthe!

Tidigt i morse ringde syster A på onkologen i Visby! Hon ville ändra tiden för Caylyx behandlingen till fredag nästa vecka! Det hör ihop med att cytostatikan har kort lagringstid! Den kan inte ligga i flera dagar utan måste beställas för leverans torsdag! Däremot ville jag ha hormonsprutan som bokats på måndag den 4:e januari!

Nu blir frågan om det måste ske en förskjutning på nästa behandling! Den frågan får jag ta tag i senare!

Ytterligare förändring i planerna har skett för nyårsafton! När jag skulle beställa skaldjursplatån så var de slut. Men jag får plocka ihop den själv och det är ju inte hela världen! På Ica Maxi har de en bra fiskdisk så nu blir det en tur dit idag! 

Middagen för våra flyktingvänner har skjutits fram till på lördag! Då bör jag vara i bättre form! Men jag tar en dag i taget och vi får laga efter läge! Så är det för de flesta av oss kroniker! Ingen dag är egentligen den andra lik och långtidsplanering funkar inte så bra längre.

Nu ska vi snart dra iväg till Visby innan butikerna fylls med massor av folk! Det gäller att vara ute i tid för att få tag i färsk hummer, krabba och havskräftor! Färska räkor brukar aldrig vara problem med!

Nu önskar jag er alla ett gott slut och hoppas ni håller er friska.

Kram

Rose Marie