Idag är det ett halvt sekel sedan vi gifte oss och det ska firas!

Till kvällen kommer ett gäng kompisar som är på ön under Almedalen så det blir ett brokigt, debattglatt gäng.

Smolken i bägaren är möjligen fotbollen som kommer uppta mycket av tiden. Men så är det och det är väl bara att gilla läget. Jonas Sjöstedt som talar i kväll kan ju ses i repris i morgon.

De senaste dagarna har varit rätt bra för min del. De värsta biverkningarna har klingat av och smaklökarna har börjat återkomma. Det är helt otroligt hur kroppen kan återhämta sig.

Jag har varit inne i Visby en dag och fått känna atmosfären och besöka ett seminarium, vandra runt och få den riktiga känslan. Men jag kan tycka att det är ett stort jippo, nästan som ett party på Ålandsbåtarna fast med politiska förtecken. Det är mycket mingel och ryggdunkande.

Tyvärr orkade jag inte vara med på Ojnaredemonstrationen i går. Men det var stor uppslutning och lite skandal bjöds det på. Dock utan arrangörernas vetskap. Tre kvinnor från Femen visade upp sig barbröstade för att uppmärksamma gruvbomen, just under Fredriks tal. De blev utburna av säkerhetspolisen och anhållna. Rätt harmlöst och lite uppfriskande i den gråfärgade debatten tycker jag.

Vi har haft besök av mina väninnor i tre dagar och det har varit supertrevligt. Nu har der rest och det känns lite vemodigt. De kunde gott stannat några dar till.

Vädret börjar bli lit3 sommarlikt igen och det är inte en dag för sent. Även om jag håller mig i skuggan så lyser solen upp livet.

Nä, nu måste jag sätta fart med alla förberedelser inför kvällen.

Ha det fortsatt bra varhelst ni är och kram!

Rose Marie