Nu är jag i Stockholm igen men i morgon åker jag tillbaka till Gotland.

Jag har haft en lugn dag och en intensiv dag. Idag var det först blodprover på Sös, sen lunch hemma hos sonen och J, därefter tandläkaren och som avslutning träffat en vän som följde med mig hem på middag.

Tandläkaren var ingen rolig historia.  Efter röntgen visar det sig att en pelare på en krona har lossnat. Den måste åtgärdes snarast. Förbaskat att alla friska celler tar stryk av de starka cellgifterna. 

Mina fingertoppar har tappat känseln och mina naglar börjar bli riktigt sköra och vågiga. Förfallet går fort när kroppen utsätts för onaturliga gifter. Nu har jag inga ögonbryn heller men jag har köpt en bra penna att måla nya med. Det finns även lösa bryn att klistra på men de är jättefula så det är inte många som använder sig av såna.

Kanske tatuering är en bra idé. Jag ska fundera på det framöver.

Ja, ja men annars mår jag bra!

I morgon blir det behandling och på eftermiddagen går mitt plan till ön. Min dotter hämtar mig på flygplatsen och min man hämtar hem pizzor som jag beställt. Jag är ju så våldsamt hungrig denna dag och pigg och speedad så dom lär inte få en syl i vädret.

På fredag ska jag laga en supermiddag har jag tänkt. Vi firar vår 50-åriga förlovningsdag.

Då var vi på lokal och åt råddjurssadel så det är väl självklart att vi måste äta det nu också. Sen avslutade vi kvällen med hummer o champagne. Den här gången blir det som förrätt för vi nattsuddar inte längre, som vi gjorde på den tiden.

Nu gäller det för mig att hitta en sadel så jag tar en sväng om Söderhallen och hoppas på tur i morgon. Det är inte så höga odds att hitta detta på Gotland, trots alla goda mattraditioner.

Råddjur finns det gott om på ön numera men de som skjuts är ju för privat bruk. Det är just av den anledningen som det finns så gott om råddjur som tagits till ön av glada jägare.

Men jägarna tar inte ansvar för alla bilolyckor som sker. Likadant är det med vildsvinen. Det förekommer nu skyddsjakt på dem för de förökar sig så vanvettigt.

Jägare i all ära men de kan väl ta sig till lite mer avlägsna naturliga miljöer för sin jakt. Men nu är det för sent, skadan är redan skedd.  Undrar när det kommer älgar till ön? Det är nog bara en tidsfråga innan de tar hit några i en hästtransport.

Nog om jaktmarker och vilda djur!

Det är dags att packa ner lite grejer inför morgondagen och försöka sova lite mer än vanligt för att kompensera morgondagen. Å andra sidan kan jag faktiskt sova under behandlingen. Nu när jag inte har en venport så är jag mer orörlig så om jag inte har nån att prata med kan jag lika gärna slumra några timmar.

God natt kära följare och fortsättning följer!

Rose Marie